a

COMUNICAT

Șevaletissimo“ la Galeriile „Cromatic“, manifestat în pictura abstractă

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj și Asociația Seniori Art Craiova deschid în perioada 15 – 26 aprilie 2024, la Galeriile „Cromatic“, expoziția „Șevaletissimo“, ce cuprinde 22 de lucrări de pictură abstractă realizate de artiștii plastici Miriana Oana Mantegazza și Daniel Guță.

Miriana Oana Mantegazza este născută în Craiova și stabilită de peste douăzeci de ani în vestul țării, mai întâi în Arad și de șase ani în Timișoara. Pictura este un hobby din copilărie, care a ajutat-o să se relaxeze, dar și să-și exprime sentimentele și emoțiile, înțelegând că esența unei picturi stă în felul în care combină culorile într-o manieră abstractă, non figurativă.

Artistul vizual Daniel Guță este și coordonatorul programului de inițiere în artă „Să trăim frumos într-un mediu sănătos“, derulat de Asociația Seniori Art Craiova în parteneriat cu Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj.

Expoziția va putea fi vizitată până la 26 aprilie 2024, de luni până vineri, între orele 09:00 – 16:00, la Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Dolj, strada Alexandru Macedonski, numărul 28. Intrarea este liberă.