a

Echipa

amelia etegan

Amelia Loredana Etegan, manager

Absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din Craiova, promoția 1997, profilul română-italiană, master în Managementul Resurselor Umane în 2007, în functie din aprilie 2005.
Pasionată de folclor – disciplină studiată în facultate, cultură și civilizație tradițională, bun comunicator, experiență în mass-media fiind foarte importantă, am îndeplinit, înainte de toate, funcția de director- referent I, dar potrivit legislației în vigoare, în acest moment, îmi desfășor activitatea de management în baza unui contract.

iuliana_dumitru

Iuliana Dumitru, contabil-şef

Angajată a Centrului Judetean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Dolj din anul 1992, din 2000 contabil-șef. Sunt absolventă a Facultății de Științe Economice din Timișoara, promoția 2000, cu master în Administrație Publică la SNSPA Bucuresti, expert contabil din 2008.

nicolae marian inginer

Marian Nicolae

Inginer. Facultatea de Mecanică, sect. Mașini Unelte, 1986

Angajat la C.J.C.P.C.T. Dolj din anul 1996 pe postul: inginer IA, cu probleme tehnice (mecanice, electrice) și cu cele legate de suportul tehnic necesar sectorului cercetare, echipamente audio – video, imagine (foto – video) arhivare audio – video precum și sectorul achizișii publice.

mihnea balosu referent

Mihnea Ioan Bălosu, referent

Am absolvit Facultatea de Limbi Străine – specializarea engleză-italiană, din cadrul Universității din Craiova, în anul 2002. Sunt angajat al Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Dolj din anul 2004, iar funcția mea implică cercetarea, conservarea și valorificarea culturii tradiționale din zona etnografică Dolj.

roxana_silvasanu

Roxana Silvăşanu, referent relaţii cu publicul

Absolventă a Facultății de Matematică-Informatică a Universității din Craiova, promoția 1999, angajată la Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Dolj din anul 2007.

catalin_petrisor

Cătălin Petrişor, referent

Absolvent al Facultății de Istorie-Filosofie-Geografie, Universitatea din Craiova, profilul Istorie, promoția 2006, angajat al Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Traditionale Dolj din anul 2007.

Laura Pumnea

Laura Pumnea, referent

Licențiată în Sociologie, Facultatea de Istorie, Filosofie, Geografie & Master Specializarea Societate,

comunicare şi mass-media, Facultatea de Ştiinţe Sociale – Universitatea din Craiova, parte din echipa

Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Dolj din anul 2014.

Diana Ciucă

Diana Ciucă, referent

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, Departamentul de Muzică, specializarea interpretare muzicală – canto, promoția 2010, angajată a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Dolj din august 2017.